30 november 2017

30
nov
2017

Beste gasten, relaties, vrienden en familie van Café de Pepel,

In verband met alle geruchten in en rondom Wolder en Maastricht willen wij jullie via deze nieuwsbrief informeren over een nieuw hoofdstuk in ons leven.

Bijna 6 jaar geleden op 1 maart 2012 mochten wij de prachtige zaak Café de Pepel overnemen van een echt kasteleinspaar Ron en Anjo Pepels.

Wij hebben vanaf die dag onze eigen invulling kunnen geven aan het bestieren van zo’n mooie persoonlijke zaak die wij met jullie mochten beleven.

Café de Pepel was, is en zal hopelijk altijd voor vele mensen bestaan als, De Hoeskamer van Wolder. Een echt trefpunt in een heerlijke levendige wijk gekleurd door het mooie rijke verenigingsleven dat Wolder bijzonder maakt.

Wij hebben samen met een vast team van medewerkers een geweldige tijd beleeft met jullie. Vele gezellige uren in een zaak die gekenmerkt wordt door vooral die mooie gasten in een persoonlijke ambiance en de liefde voor het vakmanschap in de Horeca.

Wij nemen dan ook absoluut geen afscheid van het mooie horeca vak echter nemen wij een nieuwe stap vooruit om met nog meer passie en professionaliteit te kunnen genieten van al het mooie in ons horecaleven.

Met trots kondigen wij bij deze dan graag aan dat wij vanaf 1 januari 2018 ons de nieuwe uitbaters van Bierspecialiteiten Café ‘t Pothuiske aan Het Bat in Maastricht mogen noemen.

Wij zullen deze zaak overnemen van Bert en Margareth Didderen die na hun mooie tijd in ‘t Pothuiske gaan genieten van hun welverdiende pensioen.

Net zoals wij zo’n 6 jaar geleden er erg trots op waren dat wij zo’n geweldige zaak als Café de Pepel mochten voortzetten zijn we er nu uiteraard ook erg verheugd mee dat Bert en Margareth in ons het vertrouwen stellen om hun Pothuiske ook verder te koesteren, te laten groeien en vooral heel veel mooie jaren in te mogen beleven.

Café de Pepel, onze gasten en Wolder liggen ons erg aan het hart en wij zijn daardoor erg nauw betrokken bij een aanstaande overname.

Momenteel zijn onze toekomstige opvolgers in Café de Pepel hun laatste zaken aan het concretiseren, zodat zij hopelijk op korte termijn door ons aan jullie voor gesteld kunnen worden.

Concreet betekent dit dat zonder enig tegenbericht van ons of hun wij nog steeds jullie vaste gezicht en persoon blijven in Café de Pepel.

Wij willen iedereen bedanken voor die schitterende tijd in de hoeskamer vaan Wolder en hopen de komende tijd van iedereen persoonlijk afscheid te kunnen nemen.

En zullen uiteraard in de toekomst vereerd zijn met een bezoek van jullie aan onze nieuwe zaak Café ‘t Pothuiske.

Veer zien us,

Tot pepele!

Coen en Rianne